Select Page

Група четири плус

Група четири плус
Групна изложба

Учесници: Џелетовиќ Милорад, Стојков Драган, Таталовиќ Никола, Стојановиќ Стеван, Кустурица Нино

Центар за култура и информации, Скопје

22.12.1980 – 05.01.1981

 

(more…)