Select Page

Годишна изложба на ДЛУМ 2009

Годишна изложба на ДЛУМ 2009
56. Годишна (групна) изложба на Друштвото на ликовните уметници на Македонија

Музеј на град Скопје
11 декември 2009, 20 ч.

(more…)

Психолошки лавиринти

Психолошки лавиринти

Осврт кон изложбата на Лоран Куфало, Галерија ДЛУМ, Скопје 2000 г.

Автор: Виолета Мартиновска

Објавен во Дневник, Скопје

18.10.2000

(more…)

25та Изложба ДЛУМ – цртеж

25та Изложба ДЛУМ – цртеж

Групна изложба

 

Народна и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“, Скопје (28.01 – 15.02.2000);
Уметничка галерија, Куманово (февруари 2000):
Музеј и завод, Штип (март 2000)

(more…)