Select Page

XX Традиционална изложба

XX Традиционална изложба
Групна изложба на ДЛУ – Штип

Уметничка галерија – Безистен, Штип (7 – 25 ноември 1987)
Уметничка галерија, Куманово (декември 1987)

 

(more…)