Select Page

Мултиоригинал

Мултиоригинал
Изложба на графики од депото и редовните студенти на Катедрата по графика на ФЛУ

Текст: Славица Јанешлиева

Мала галерија Сули ан, Скопје

03. – 17.12.2021

(more…)

Скици 2017

Скици 2017
Групна изложба

Текст: Роберт Цветковски

НУ Центар за култура „Трајко Прокопиев“, Куманово
29 септември – 20 октомври 2017

(more…)

Графичко триенале 2016 / Graphic Triennial 2016

Графичко триенале 2016 / Graphic Triennial 2016
Групна изложба на дела од Графичката работилница „Софија“ – Богданци 2014, 2015 и 2016 / Group exhibition, Printmaking Workshop ‘Sofija’ -Bogdanci, 2014, 2015 and 2016

 

Музеј на Град Скопје, Скопје / Museum of the City of Skopje, Skopje
2016
(more…)

Мостови

Мостови
Самостојна изложба
Стефан Јакимовски
Текст: Игор Шокаровски

Уметничка галерија, Куманово
2 декември 2016

(more…)

Кумановски графичари 2013

Кумановски графичари 2013
Групна изложба
Текст: Роберт Цветковски

НУ Центар за култура „Трајко Прокопиев“, Куманово
29 ноември 2013

(more…)