Select Page

Тик так, тик так

Тик так, тик так
Напис
Автор: Софија Ѓуровска, изјави: Ли Кокс, Кевин Хендерсон, Александар Здравковски, Никола Велков, Стефан Шашков,
Објавен во Нова Македонија, Скопје
19.12.2000

(more…)

Вообличување на времето

Вообличување на времето
Осврт кон изложбата „Тик Так Ток“ во МСУ Скопје

Автор: Ана Франговска

Објавен во Утрински весник, Скопје
19.12.2000

(more…)

Се мери ли времето?

Се мери ли времето?
Напис
Автор: Ивана Тасев; изјави: Мелентие Пандиловски, Ли Кокс, Кевин Хендерсон

Објавен во Македонија денес, Скопје
13.12.2000

(more…)