Select Page

Реалниот простор – просторот на сликата

Реалниот простор – просторот на сликата

Осврт кон изложбата на фотографии на Сузане Бригер, Томас Демант и Хајди Шпекер, МСУ Скопје 2001

Автор: Mаја Чанкуловска

Објавен во Студентски збор, Скопје

28.03.2001

(more…)