Select Page

Жените и фотографијата 2018

Жените и фотографијата 2018
Групна изложба

Организација: Фото клуб „Куманово“

Центар за култура „Трајко Прокопиев“, Куманово
08.03.2018

(more…)

Работилница за сито печат

Работилница за сито печат

Ментори: Самир Карахасан, Стефан Николовски и Ертунч Сали

 

 

Културен центар „Кула“, Скопје
22-26 април 2015

(more…)