Select Page

Жените и фотографијата 2018

Жените и фотографијата 2018
Групна изложба

Организација: Фото клуб „Куманово“

Центар за култура „Трајко Прокопиев“, Куманово
08.03.2018

(more…)

Жените и фотографијата 2017

Жените и фотографијата 2017
Групна изложба

Организација: Фото клуб „Куманово“

Центар за култура „Трајко Прокопиев“, Куманово
03 – 17.03.2017

(more…)

Самоуки 2011

Самоуки 2011
Групна изложба

 

НУ Центар за култура „Трајко Прокопиев“, Куманово
8 јуни 2011

(more…)