Select Page

Ѓорги Чулаковски – Ѓото

Ѓорги Чулаковски – Ѓото
Самостојна изложба

Текст: Перо Величковски, Катарина Јакимовска

 

 

Уметничка галерија, Куманово
2008

(more…)

Кумановски ликовни уметници 2007

Кумановски ликовни уметници 2007
Групна изложба
Текст: Катарина Јакимовска, Перо Величковски

Уметничка галерија – НУ Музеј, Куманово
11 ноември 2007

(more…)