Select Page

Генерација за почит: Пет децении од дипломирањето на првата генерација на Државната средна худежествена школа

Генерација за почит: Пет децении од дипломирањето на првата генерација на Државната средна худежествена школа
Напис (Хроника на ликовното образование)

Автор: Нико П. Този

Објавен во Утрински весник, Скопје

18.08.1999

(more…)