Select Page

Фото салон Куманово 2007

Фото салон Куманово 2007
2ра Меѓународна изложба на уметничка фотографија
Организација: ФКК „Козјак 50“, Куманово
Куманово
Ноември 2007

(more…)

Куманово 2005

Куманово 2005
20та изложба на уметничка фотографија
Организација: ФКК „Козјак 50“, Куманово

Центар за култура „Трајко Прокопиев“, Куманово
17 ноември – 1 декември 2005

(more…)