Select Page

Скулптури на новото време

Скулптури на новото време
Групна изложба

Текст: Роберт Цветковски

НУ Центар за култура „Трајко Прокопиев“, Куманово
21 јули 2011

(more…)

Аларова крие 17 споменици

Аларова крие 17 споменици
Напис

Автор: Елица Ангеловска; изјава: Елизабета Канческа – Милевска, Паско Кузман

Објавен во Вест, Скопје
16.12.2008
(more…)

Пари

Пари
Групна изложба
Група АУ; Организација: КАПКА – Креативен активизам преку пародија, критика и алегорија

Културен центар Точка, Скопје
25.04 – 07.05.2006

(more…)

Арт република бр.5

Арт република бр.5
Списание за уметноста и културата на Балканот

Главен уредник: Македонка Димитриева

 

Издавач: Арти факти, Скопје

Февруари 2006

(more…)