Select Page

Петар Мазев – Библиографија

Петар Мазев – Библиографија
Публикација

 

 

 

Автор: Лилјана Неделковска

Издавач: Музеј на современата уметност (Оддел за документација), Скопје
2005

(more…)

Замена за летање

Замена за летање
Интервју со Симон Шемов

Разговарала: Силвера Падори

Објавено во Пулс, Скопје

16.12.1994

 

(more…)