Select Page

УФО – Уметнички фестивал Охрид

УФО – Уметнички фестивал Охрид

Организација: АРТерија – Центар за културен проток

 

 

Градски плоштад и ЦК „Григор Прличев“, Охрид
18 – 21.06.2011
.

(more…)

Годишна изложба на ДЛУМ 2009

Годишна изложба на ДЛУМ 2009
56. Годишна (групна) изложба на Друштвото на ликовните уметници на Македонија

Музеј на град Скопје
11 декември 2009, 20 ч.

(more…)