Select Page

Кроки во градината / Croquis in the Garden

Кроки во градината / Croquis in the Garden
Групна изложба / Group exhibition

Текст: Дијана Томиќ Радевска / Text: Dijana Tomik Radevska

Галерија Акантус, Скопје / Acanthus Gallery, Skopje
Отворање / Opening: 13.06.2018

(more…)

Во слава на уметноста

Во слава на уметноста
Групна изложба (по повод 15 април – Светскиот ден на уметноста
Културно информативен центар – Скопје, Изложбени салони Империјал 1 и 2
Отворање: 15 април 2015, 20:00 ч.
(more…)

Годишна изложба на ДЛУМ 2009

Годишна изложба на ДЛУМ 2009
56. Годишна (групна) изложба на Друштвото на ликовните уметници на Македонија

Музеј на град Скопје
11 декември 2009, 20 ч.

(more…)