Select Page

АКТО 12: Pop Up АKTO aкција!

АКТО 12: Pop Up АKTO aкција!
АКТО Фестивал за современи уметности

 

Oрганизација: Факултет за работи што не се учат (ФР~У), Битола

 

Битола
01-02.09.2017

(more…)

Македонската применета уметност денес

Македонската применета уметност денес

Групна изложба по повод 30 годишнината од основањето на ДЛУПУМ

Текст: Драган Бошнаковски

Музеј на современата уметност, Скопје

16.12.1977

 

 

(more…)