Select Page

Македонската применета уметност денес

Македонската применета уметност денес

Групна изложба по повод 30 годишнината од основањето на ДЛУПУМ

Текст: Драган Бошнаковски

Музеј на современата уметност, Скопје

16.12.1977

 

 

(more…)