Select Page

Пари

Пари
Групна изложба
Група АУ; Организација: КАПКА – Креативен активизам преку пародија, критика и алегорија

Културен центар Точка, Скопје
25.04 – 07.05.2006

(more…)

Арт република бр.5

Арт република бр.5
Списание за уметноста и културата на Балканот

Главен уредник: Македонка Димитриева

 

Издавач: Арти факти, Скопје

Февруари 2006

(more…)