Select Page

45 Години ДЛУБ

45 Години ДЛУБ
Групна изложба

Текст: Владо Ѓорески

Галерија Магаза, Битола
Отворање: 25.07.2019

 

(more…)

Годишна изложба на ДЛУМ 2009

Годишна изложба на ДЛУМ 2009
56. Годишна (групна) изложба на Друштвото на ликовните уметници на Македонија

Музеј на град Скопје
11 декември 2009, 20 ч.

(more…)

ДЛУБ: 4-ти ноември 2007

ДЛУБ: 4-ти ноември 2007
Групна изложба

Текст: Панде Манојлов

 

 

Уметничка галерија, Битола
Ноември 2007

(more…)

ДЛУБ – 4ти ноември 2006

ДЛУБ – 4ти ноември 2006
Групна изложба

Текст: Гордана Цветанова

 

 

Уметничка галерија, Битола
Ноември 2006

(more…)