Select Page

Не беше доста

Не беше доста
Отворено писмо до министерката за култура Ганка Самоиловска – Цветанова
Автор: Дарко Марковиќ

Објавено во Утрински весник, Скопје
27.04.2002
(more…)

Доста беше…

Доста беше…
Отворено писмо до министерката за култура Ганка Самоиловска – Цветанова
Автор: Дарко Марковиќ

Објавено во Утрински весник, Скопје
25.04.2002

(more…)