Select Page

Subway (тв-клип)
Видео клип работен во соработка со тв-емисијата „Subway“ во амбиент на визуелно-музичкиот клуб „Fluxus“, Битола

Автори на емисијата: Игор Иванов-Изи и Драган Абјаниќ
Визуелен материјал/поставка: Елементи

ТВ А1, 1993

 

Видео материјал ☟

 

 

>>> линк до публикацијата „Елементи: документ 1992-2012“