Select Page

IN SITU
Вечер на перформанси

Куратор, текст: Нада Пешева

 

Културен центар Точка, Скопје

03.07.2002

 

 

Флаер: PDF mk

Видео документација „Арс селективе“ на ОПА ☟

 

>>> линк до прилогот на ТВ Телма

>>> линк до освртот на Сашо Талевски во „Македонско дело“