Select Page

II Клупска изложба

Групна изложба (Клуб на љубителите на ликовната уметност при Домот на културата „Григор Прличев“ – Охрид)

 

Изложбен салон на Домот на културата „Григор Прличев“, Охрид

Мај 1984

 

 

Учесници: Демир Демироски, Ѓорѓе Новичиќ, Ристо Андоноски, Илија Белазелков, Митко Поп Маркоски, Александар Наловиќ, Милчо Георгиески, Ѓоко Тодороски, Григор Костески, Блаже Блажески, Небојша Вилиќ, Ѓоко Куртелов, Драган Спасески, Ѓоко Симјаноски, Методија Стојаноски, Миле Бавчанџиев, Демир Адем, Слободан Најденоски, Петре Велоски, Димитри Јанески

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)