Select Page

„Eпилог (форма на расправа)“
Осврт кон изложбата „Eпилог (форма на расправа)“ на Христина Иваноска и Јане Чаловски, МСУ Скопје, 2018
Автор: Натали Рајчиновска Павлеска

Објавен во Нова Македонија, Скопје
05.12.2018

 

Осврт: PDF mk