Select Page

Eлпида Хаџи-Василева, македонскиот претставник на Венециско биенале
Напис

Автор: Љупчо Јолевски: изјави: Елпида Хаџи-Василева, Ана Франговска

Објавен на Радио Слободна Европа

28.11.2012

 

Напис: PDF mk