Select Page

Вин Вин (2.2020)

Вин Вин
ТВ емисија (разговор во студио со Филип Фидановски, Виолета Качакова и Петар Андоновски)
Автор: Оливера Трајковска;
ТВ Телма
Објавено онлајн: 20.02.2020
(more…)

PikëPamje: Semiotika – Bujar Hoxha

PikëPamje: Semiotika – Bujar Hoxha / Семиотика – Бујар Хоџа

Emisioni i XLIV / ТВ емисија

TV Shenja

Објавено онлајн: 3.02.2018

(more…)