Select Page

Петар Мазев – Библиографија

Петар Мазев – Библиографија
Публикација

 

 

 

Автор: Лилјана Неделковска

Издавач: Музеј на современата уметност (Оддел за документација), Скопје
2005

(more…)

Средба со академскиот сликар Никола Мартиноски: Сликарството секогаш општествено ангажирано

Средба со академскиот сликар Никола Мартиноски: Сликарството секогаш општествено ангажирано
Напис
Автор: Мирјана Василевска; изјави: Никола Мартиноски

Објавен во Трудбеник, Скопје
02.08.1969

(more…)