Select Page

Слушнете ја „Лили Марлен“ на македонски, снимена во 1992 како симболичен глас против стигматизацијата на културата

Слушнете ја „Лили Марлен“ на македонски, снимена во 1992 како симболичен глас против стигматизацијата на културата
Напис
Автор: не е наведен

Објавен на patem.mk
01.04.2019
(more…)

Маја Рауник-Кирков, продекан на Педагошки во Скопје: Не знам каде на Запад го има ова – „Родителите дома да ви постават задачи“!

Маја Рауник-Кирков, продекан на Педагошки во Скопје: Не знам каде на Запад го има ова – „Родителите дома да ви постават задачи“!
Интервју
Автор: Сребра Ѓорѓијевска

Објавено на fakulteti.mk
14.01.2019

(more…)