Select Page

Русе Арсов: Говориме за „културни политики“ низ призма на програмски буџети, додека работиме во услови под сите стандарди

Русе Арсов: Говориме за „културни политики“ низ призма на програмски буџети, додека работиме во услови под сите стандарди
Интервју
Автор: Тони Димков

Објавено на mkd.mk
25.02.2019

(more…)

Со тимска работа Националната галерија на Македонија стана вистински храм на уметноста

Со тимска работа Националната галерија на Македонија стана вистински храм на уметноста
Напис
Автор: Тони Димков; изјави: Дита Старова Ќерими, Таки Фити

Објавен на mkd.mk
19.01.2019

(more…)