Select Page

Што да се прави за повторно освојување на слободата

Што да се прави за повторно освојување на слободата
Зборник на текстови

Уредник: Љубомир Д. Фрчкоски, текстови: Љубомир Д. Фрчкоски, Мирослав Грчев, Бранко Тричковски, Роберт Алаѓозовски, Искра Гешоска, Елена Михајлова, Никола Гелевски, Ерол Ризаов, Бојан Иванов, Златко Теодосиевски, Бранко Героски, Мерсел Биљали, Дане Талески, Рамадан Рамадани, Марјан Забрчанец, Кочо Андоновски, Џељо Хоџиќ

Издавач: Здружение на граѓани Про Либерти, Портал Либертас Скопје
Октомври 2014 година

(more…)