Select Page

Ек на летните ликовни дружења

Ек на летните ликовни дружења
Напис

Автор: И(вана) В(асева); изјави: Миле Ничевски, Слободанка Стевческа

Објавен во Време, Скопје
29.07.2010

(more…)

Александар не смее да дојде преку Солун

Александар не смее да дојде преку Солун
Напис
Автор: Игор Чавески; изјави: Драган Тевдовски, Стојан Андов, Александар Литовски, Милан Бошковски, Ерван Фуере
Објавен во Време, Скопје
06.05.2009

(more…)