Select Page

Кон изложбата “За неа“ со дела која ја истакнуваат жената: Дали низ погледот на мажот-уметник жените успеваат да проговорат?

Кон изложбата “За неа“ со дела која ја истакнуваат жената: Дали низ погледот на мажот-уметник жените успеваат да проговорат?
Напис
Автор: Н. И. Т. ; изјава: Ана Мартиноска

Објавен во Вечер, Скопје
07.03.2019

(more…)

Фотографии на мирна осаменост

Фотографии на мирна осаменост
Рецензија кон изложбата на фотографии „Помеѓу објективот и снежните падини” на Ѓорѓи Попов, Кинотека на Македонија, Скопје 2009

Автор: Владимир Величковски

Објавен во Вечер, Скопје
16.06.2009
(more…)