Select Page

Петар Мазев – Библиографија

Петар Мазев – Библиографија
Публикација

 

 

 

Автор: Лилјана Неделковска

Издавач: Музеј на современата уметност (Оддел за документација), Скопје
2005

(more…)

Жанета Вангели

Жанета Вангели

Интервју

Разговарала: Берта Додевска

Објавено во Актуел, Скопје

05.07.2002

 

(more…)

Сите лица на мајсторот

Сите лица на мајсторот

Интервју со Благоја Дрнков

Разговарала: Емилија Евтимова

Изјави: Блаже Ристески, Мишо Самоиловски

Објавено во Актуел, Скопје

02.11.2001

(more…)