Select Page

УФО – Уметнички фестивал Охрид

УФО – Уметнички фестивал Охрид

Организација: АРТерија – Центар за културен проток

 

 

Градски плоштад и ЦК „Григор Прличев“, Охрид
18 – 21.06.2011
.

(more…)