Select Page

Визуелни индустрии

Визуелни индустрии
Групна изложба во јавен простор (во склоп на фестивалот на креативни индустрии „Скопје креатива“)

Кураторка: Ана Франговска

Организација: Институт за уметности и култура „Арс Акта“, Скопје
11-16.06.2012
(more…)