Select Page

Промо изложба: Под земја полесно се дише 5

Промо изложба: Под земја полесно се дише 5
Промо настан – групна продажна изложба на дела, со цел да се соберат средства и да се поддржи алтернативната независна културна сцена
Галерија 7, Скопје (Организација: Кула)
03.11.201
(more…)

Под земја полесно се дише #4

Под земја полесно се дише #4

Независен фестивал за експлоатација на идејата за журка, свирка, изложба, перформанс, проекции…

Учествуваат шеесетина автори, од земјава и странство, во организација на Бивша Кула или Кула Колектив

Подземните гаражи кај Плочник, позади Соборна, Скопје

24.12.2016

(more…)

Под земја полесно се дише #3

Под земја полесно се дише #3

Мултимедијален фестивал
(изложба, претстава и музички концерти)

 

Подземните гаражи кај Плочник, позади Соборна, Скопје

27.12.2015

(more…)

Под земја полесно се дише #2

Под земја полесно се дише #2

Мултимедијален фестивал
(изложба, проекција на експериментални и анимирани филмови и музички концерти)

Подземните гаражи кај Плочник, позади Соборна, Скопје

27.12.2014

(more…)

Под земја полесно се дише

Под земја полесно се дише

Мултимедијален настан
(изложба, свирка и видео)

 

Подземните гаражи кај Плочник, позади Соборна, Скопје

27.12.2013

(more…)