Select Page

Децата од чајџилницата „Галерија 7“

Децата од чајџилницата „Галерија 7“ (Што се случува со урбаниот дух на македонската метропола)
Напис
Автор: Светлана Поп – Дучева

Неделен весник „Глобус”
05.02.2008, број 42

(more…)

Аквариум (09.1987)

Аквариум
ТВ емисија за култура
Автори на прилозите: Валентина Велевска, Евгенија Теодосиевска, Катица Трајковска, Марина Костова, Зоран Бојаровски, …
МТВ 2
Септември 1987

(more…)