Select Page

XII. Биенале на македонската архитектура

XII. Биенале на македонската архитектура
Изложби, предавања, публикации, презентации, трибина

Асоцијација на архитектите на Македонија
Музеј на град Скопје, Чифте амам и МНТ, Скопје

19.03 – 04.04.2004

(more…)