Select Page

Аквариум (09.1987)

Аквариум
ТВ емисија за култура
Автори на прилозите: Валентина Велевска, Евгенија Теодосиевска, Катица Трајковска, Марина Костова, Зоран Бојаровски, …
МТВ 2
Септември 1987

(more…)