Select Page

Шалом / Shalom

Шалом / Shalom
Изложба на уметнички дела – сопственост на депортираните Евреи од Битола во Втората светска војна

Текст: Горѓи Димовски – Цолев

 

Галерија Трон Арт, Битола
1998 (?)
(more…)