Select Page

Недемантирана невистина

Недемантирана невистина
Реакција  (по повод интервјуто со Оља Ивањицки објавено во Нова Македонија)
Автор: Борис Петковски

Објавена во Нова Македонија, Скопје
29.01.1998
(more…)