Select Page

МАНУскрипт 1-2

МАНУскрипт 1-2
Списание на Одделението за уметност при МАНУ

 

Издавач: МАНУ, Скопје
Октомври 2015
(more…)

Рано ми е за биланси

Рано ми е за биланси
Интервју со Илија Пенушлиски
Автор: Катерина Богоева

Објавено на utrinski.com.mk
26.09.2011

(more…)

Алтер #61

Алтер #61
ТВ емисија за култура

Автор и водител: Весна Стојмирова

ТВ АБ канал
Август 2010

(more…)

Алтер #51

Алтер #51
ТВ емисија за култура

Автор и водител: Весна Стојмирова

ТВ АБ канал
Мај 2010

(more…)