Select Page

НЕсТ / NEsT

НЕсТ / NEsT
Изложба на групата МОМИ / Exhibition of the group MOMI

Текст: Ана Франговска / Text: Ana Frangovska

Отворено графичко студио – Музеј на град Скопје, Скопје / Open Graphic Studio – Museum of the City of Skopje, Skopje

Отворање: 13 декември 2018 / Opening: 13th of December 2018

(more…)

Усни

Усни

Квир феминистички фанзин

Насловна страна: Велимир Жерновски

 

Дел од проект на УСАИД за инклузија на ЛГБТИ заедницата

2018

(more…)

Излез бр.11

Излез бр.11

Студентско списание

Издавач: Здружение „Студентска организација Излез“

Скопје

Февруари 2014

 

(more…)

O.G.S.: Open Game Studio

O.G.S.: Open Game Studio
Самостојна изложба (партиципативен уметнички проект) / Solo exhibition (participatory art project)
Дарко Алексовски и Ивана Спироска / Darko Aleksovski & Ivana Spiroska

Отворено графичко студио – Музеј на град Скопје / Open Graphic Art Studio – Museum of the City of Skopje
Отворање: 8 ноември 2013 / Opening: 8 November 2013
(more…)

Куќичка на дрво

Куќичка на дрво
Самостојна изложба
Антонио Арангеловиќ
Текст: Мирко Вујисиќ
Отворено графичко студио – Музеј на град Скопје
Ноември 2013

(more…)

Огледалце

Огледалце

Самостојна изложба

Јана Јакимовска

Музеј на град Скопје / Отворено графичко студио

Отворање: 12 декември 2012, 20:00 ч.

 

(more…)