Select Page

Религија и современа уметност

Религија и современа уметност
Групна изложба по повод 15 април – Светскиот ден на уметноста

Национална галерија на Македонија – Мала станица, Скопје

Отворање: 13 април 2017, 13:00 ч.

(more…)

Во слава на уметноста

Во слава на уметноста
Групна изложба (по повод 15 април – Светскиот ден на уметноста
Културно информативен центар – Скопје, Изложбени салони Империјал 1 и 2
Отворање: 15 април 2015, 20:00 ч.
(more…)

Владимир Арсовски / Vladimir Arsovski

Владимир Арсовски / Vladimir Arsovski
Самостојна изложба / Solo exhibition

Национална галерија на Македонија – Мала станица, Скопје / National gallery of Macedonia – Mala Stanica, Skopje
Декември 2006 / December 2006

(more…)

Заедно / Together / Së bashku

Заедно / Together / Së bashku
Групна изложба / Group exhibition / Ekspozitë grupore

Општествен дом „Скопје“, Дебар / Social House “Skopje”, Debar / Shtëpia Sociale “Shkup”, Dibër
2003

(more…)