Select Page

Женски логор

Женски логор
Самостојна изложба

Дијана Богдановска

Во организација на Ц.К.П. Артерија

НУ Центар за култура „Григор Прличев“ – Охрид

Отворање: 6 април 2013, 20:30 ч.

(more…)

Temperature, Circulation, Gravitation…

Temperature, Circulation, Gravitation…
Самостојна изложба / Solo exhibition

Маја Кировска / Maja Kirovska

Во организација на Ц.К.П. Артерија / Organized by: Arterija

НУ Завод и музеј, Охрид – Куќа на Робевци / NI Institute and Museum, Ohrid – Robevci House

Отворање: 2 февруари 2013 / Opening: 2 February 201

(more…)

Небо во лицата

Небо во лицата
Самостојна изложба

Ване Костуранов

Во организација на Ц.К.П. Артерија

НУ Завод и музеј – Охрид (Куќа на Робевци)

Отворање: 10 март 2012, 20:00 ч.

(more…)

УФО – Уметнички фестивал Охрид

УФО – Уметнички фестивал Охрид

Организација: АРТерија – Центар за културен проток

 

 

Градски плоштад и ЦК „Григор Прличев“, Охрид
18 – 21.06.2011
.

(more…)