Select Page

Мотиви од Битола

Мотиви од Битола

Самостојна изложба (во рамки на фестивалот Бит Фест 2009, Битола)

Александар Макаријовски

 

Салон на ДЛУБ, Битола

29 јули 2009

(more…)

ДЛУБ: 4-ти ноември 2007

ДЛУБ: 4-ти ноември 2007
Групна изложба

Текст: Панде Манојлов

 

 

Уметничка галерија, Битола
Ноември 2007

(more…)

ДЛУБ Годишна изложба 2007

ДЛУБ Годишна изложба 2007
Групна изложба

Текст: Гордана Цветанова

 

 

НУ Завод и Музеј – Уметничка галерија, Битола
Септември 2007

(more…)