Select Page

Артерии

Артерии
Групна изложба

Група Пресек (Љупка Галазка Василев, Марјан Ѕингаров, Никола Пијанманов и Ване Костуранов)

Текст: Трајче Бајдов

Завод и Музеј, Струмица
01-11.12.2017

(more…)

Изложба на четири струмички сликари

Изложба на четири струмички сликари
групна изложба
Љупка Галазка-Василев, Марјан Ѕин, Ване Костуранов, Никола Пијанманов

Организација: Здружение за култура „Транзен“ – Струмица и
НУ Музеј – Гевгелија

Ликовна галерија „АМАМ“ – Гевгелија
Отворање: 5 јуни 2017, 20:00 ч.