Select Page

Разликите обединуваат / The Differences Unite

Разликите обединуваат / The Differences Nnite
Групна изложба / Group exhibition

Проект на Друштвото на ликовни уметници на Велес и Народен музеј – Велес / Project of the Society of artists of Veles and National Museum – Veles

24.05.2003

(more…)