Select Page

BitMaP.WAV
Самостојна изложба (дел од проектот „Слевање на маргините”)
Катарина Ристовска

Културен центар Точка, Скопје
Декември 2005

 

 

 

Каталог: PDF мк

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)