Select Page

Art City: Приказна за новиот град

Групна изложба

Х’взи пашини конаци, Скопје

13.07.1997

 

 

 

Учесници: Аврамовска Елизабета, Арсовска Мирна, Аџиевски Томе, Лешкова Марина, Маневски Благоја, Мотеска Моника, Павлески Станко, Радовановиќ Ѓока, Рамиќевиќ Исмет, Соколовски Славчо, Станкоски Александар, Стојановиќ Мирослав Шуки, Урошевиќ Предраг, Шумковски Јован…

Леток: PDF mk

Фото галерија (од архивата на Абаџиева Соња)☟